Нардеп Тетяна Рябуха перевірила, в яких умовах лікуються сумські правоохоронці

Народний депутат від «Слуги народу» Тетяна Рябуха наголошує, що правоохоронці щодня мають підвищений ризик заразитися коронавірусом, який вже став частиною нашого життя. Вона перевірила, чи забезпечені поліцейські Сумщини всім необхідним для діагностики та лікування.

«Тепер впевнена, що так. «Територіальне медичне об’єднання Міністерства внутрішніх справ України по Сумській області», яке опікується здоров’ям 23 тисяч поліцейських, їхніх родин, нацгвардійців, правоохоронців на пенсії, повністю укомплектоване.

4 кисневих концентратори, рецеркулятори, півтори тисячі експрес-тестів на коронавірус, новий апарат для ІФА-досліджень, інфекційний блок, що дозволяє ізолювати правоохоронців з підозрою на хворобу. З початку пандемії тут було виявлено 42 хворих співробітника, 14 з них вже одужали. За потреби для проведення аналізів мобільна бригада медиків негайно виїжджає по всій області для проведення аналізів.

Я приємно вражена умовами, які створені для пацієнтів, професійністю лікарів та керівництва закладу. Звісно, бажаю правоохоронцям міцного здоров’я, аби не потрапляти до лікарень, а медикам витримки у цей непростий час.

Дякую вам за вашу роботу!», — написала Тетяна Рябуха на своїй сторінці у Фейсбуці.

Джерело: