Нардеп Михайло Ананченко: За пів року команда “Слуги народу” від Сумщини передала на потреби захисників 16 автомобілів

Підтримка українських захисників на сьогодні – один із найважливіших напрямків роботи народного депутата Михайла Ананченка. Завдяки його зусиллям бійці сумської тероборони отримали необхідні засоби індивідуального захисту – бронежилети та каски, яких взагалі не мали на початок повномасштабного вторгнення РФ.  Наразі голова обласної організації партії «Слуга народу» також відстоює питання збільшення фінансування тероборонівців, які першими стали на захист від ворога і продовжують нести свою варту.

«Постійно на зв’язку з керівництвом добровольчих формувань територіальних громад. Знаємо про потреби і проблеми, намагаємось їх вирішувати. Обговорюємо можливість на законодавчому рівні закріпити всі гарантії», – зазначає Михайло Ананченко.

Допомагає парламентар і з забезпеченням військових транспортом для кращої мобільності та оперативного виконання службових завдань. Вчора, 5 вересня, Михайло Ананченко вручив позашляховик бійцям 15-го батальйону 58-ї окремої мотопіхотної бригади. Захисники жартують, що цей автомобіль стане жвавим повнопривідним побратимом.

«Тепер, зібрані спільними зусиллями сумчан 75 тис.грн., військові зможуть спрямувати на інші важливі потреби», – повідомив Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Автомобіль відправився на передову для виконання бойових завдань.

Днями раніше нардеп передав Nissan Terrano 4*4 для  військових  стрілецької роти 15 ОСБ.  Такий подарунок захисникам до Дня міста Михайло Ананченко зробив разом із своєю командою та благодійниками.

«Збір коштів для своїх колег, що служать, почали працівники обласного управління юстиції.135 тисяч грн задонатили сумчани, решту суми, що не вистачало ( 80 тис.) додав разом зі своєю командою та  Благодійним фондом “Серед Людей”», – розповів нардеп.

Транспорт для військових має велике значення, адже особливістю сучасної війни є висока динаміка бойових дій, яка досягається завдяки оперативній мобільності військ і їх швидкому переміщенню. За інформацією Михайла Ананченка, за пів року з початку повномасштабного вторгнення команда “Слуги народу” від Сумщини передала на потреби захисників 16 автомобілів. Чим кращими будуть технічні можливості наших військових – тим легше їм буде наближати перемогу,  – переконаний нардеп.