Нардеп Михайло Ананченко відзначив учасників та переможців футбольного турніру «Незламні»

Народний депутат Михайло Ананченко підтримав юних футболістів, які зіграли у фіналі Кубку Сумського району «Незламні». Парламентар завітав на фінальну гру змагань, що стали особливою подією для всіх учасників. Як зазначив народний обранець, вдалося організувати справжнє свято дитячого футболу, якого так потребують діти з прикордоння, де постійно тривають ворожі обстріли. Михайло Ананченко висловив захоплення переможцями турніру з Краснопілля, які продемонстрували істинну незламність і високі спортивні якості.

«У Всесвітній день дитячого футболу, відбулась фінальна частина Кубку Сумського району «Незламні» серед дитячо-юнацьких футбольних команд 2011-2012 року народження. У турнірі брали участь 10 команд із Сумського району. Турнір зібрав команди до 12-ти років з усіх громад району.

Завзятості та вмотивованості юних гравців можна лише позаздрити!

Вітаю команду прикордонного Краснопілля, яке чи не щодня безжально обстрілює орда, з перемогою! Ви дійсно «Незламні»! Впевнений, що після війни саме ці хлопці увійдуть до складу професійної команди Сумської області, а в майбутньому захищатимуть і кольори Національної збірної з футболу!

Успіхів юним футболістам!

Слава ЗСУ та подяка за можливість проводити такі турніри!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, народний депутат передав Херсонщині понад 10 тонн гуманітарної допомоги від сумської команди «Слуги народу». Михайло Ананченко особисто доставив вантаж до постраждалого регіону, наголосивши на  важливості єднання українців у складні часи.