Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні

Народний депутат Михайло Ананченко прокоментував підписання Президентом США Джо Байденом Закону про виділення Україні допомоги у розмірі понад 60 мільярдів доларів. Як наголосив парламентар, ця подія була довгоочікуваною і є життєво важливою для нашої країни сьогодні, аби українська армія  продовжувала відбивати російський наступ та звільняти окуповані агресором території. Народний обранець також відзначив потужну дипломатичну роботу команди Президента України Володимира Зеленського із конгресменами США, аби врешті вдалося досягнути позитивного голосування щодо питання виділення військової допомоги.

«Вчора вночі Сенат США затвердив допомогу Україні на понад $60 млрд., а вже сьогодні Президент Байден підписаву цей Законопроєкт і до кінця тижня Україна може очікувати перші поставки такого життєвонеобхідного на сьогодні озброєння. Це чудові новини, на які всі ми давно очікували!

Хочу подякувати всій українській дипломатичній команді на чолі з Дмитром Кулебою, потужній громаді україців у США, які не давали спокійно дихати своїм сенаторам, поки вони не проголосують, керівнику ОП Андрію Єрмаку та звичайно ж Президенту України Володимиру Зеленському за величезну роботу, яка передувала цьому позитивному рішенню.

Тримаємо стрій!

Все буде Україна!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, раніше народний депутат Михайло Ананченко разом із колегами ініціював звернення до Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, Міністра оборони Рустема Умерова та міжнародних партнерів із проханням про допомогу в захисті неба Сумщини – виділення додаткових засобів ППО.