Нардеп Михайло Ананченко відреагував на ворожі удари: «Сумщину не зламати!»

Народний депутат Михайло Ананченко прокоментував ворожі удари, які сколихнули місто Суми 6 та 7 березня, та згадав трагічні події дворічної давнини у Роменському мікрорайоні, коли загинуло 15 сумчан.  У час, коли ворог нарощує атаки по мирними містам, парламентар закликав сумчан не ігнорувати повітряну тривогу і берегти найцінніше – життя.

«Вчора вночі ворог атакував Суми “шахедами” – більше 235 пошкоджених квартир, 2 лікувальні заклади, школа та дитячий садок. Семеро сумчан отримали поранення.

А сьогодні по місту били балістикою. Пошкоджено об’єкти цивільної інфраструктури. На місці працюють всі необхідні служби, наслідки атаки уточнюються… Поки обʼєктивно оцінити наслідки і сказати щось сладно…

І знову відчуття, як в березні 2022, – люті та ненависті. Тоді, рівно два роки тому,  російський літак скинув на будинки мирних мешканців авіабомбу – загинуло 15 сумчан.

Останнім часом ворог знову посилив ракетні атаки на мирні міста, і Сумщина страждає чи не щоденно. Тому дуже прошу усіх сумчан – реагуйте на тривоги, не нехтуйте правилом двох стін, бережіть себе та своїх близьких!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Також народний депутат повідомив, що у ці дні був на фронті, майже на самому нулі у складі парламентської делегації, про що обіцяв невдовзі відзвітувати.

«Сумщину не зламати!» – впевнений народний обранець.

Нагадаємо, також  Михайло Ананченко поінформував про те, що в сумському офісі партії «Слуга народу» організовано консультації щодо надання допомоги для сумчан, квартири яких постраждали від атак ворога.  Зокрема, йдеться про оформлення грошової компенсації за державною програмою «єВідновлення».