Нардеп Михайло Ананченко: У Ромнах відкрили третій в області офіс партії “Слуга Народу”

Сьогодні в Ромнах відкрили офіс партії “Слуга Народу”. На сьогодні це вже третій офіс політсили на Сумщині, повідомив у Фейсбуці народний депутат від Сумщини Михайло Ананченко (партія «Слуга народу»).

“Регіональний офіс – це сучасний простір та комфортні умови для роботи, а ще можливість налагодити комунікацію між виборцями та представниками партії. Адже важливо знати про проблеми та потреби громадян з “перших вуст”.

На сьогодні на Сумщині вже відкрито 3 офіси. Ми відкриваємо їх для того, щоб ви – наші виборці, громадяни України, активні та небайдужі люди, депутати “Слуги Народу” всіх рівнів мали місце для зустрічей. Офіс – це не просто приміщення. Це хаб, куди може прийти кожен, провести тренінг чи зустріч.

Мені дуже приємно, що мережа офіційних представництв нашої політичної сили розширюється. Офіс партії “Слуга Народу” в районі – це саме те місце, куди за порадою та допомогою приходитимуть люди, наші з вами виборці.

Бажаю плідної роботи на майбутнє, обіцяю всіляку підтримку ідеям та проєктам!

Адреса офісу – місто Ромни, вулиця Коржівська, будинок 121 (з 9:00 до 18:00. Перерва 13:09-14:00). Ласкаво просимо!”, – написав Михайло Ананченко.