Нардеп Михайло Ананченко сьогодні відвідав Бахмут

Народний депутат Михайло Ананченко продовжує підтримувати українських захисників, які мужньо борються за незалежність нашої країни. Сьогодні, 25 лютого, парламентар побував в одній з найгарячіших точок фронту на Донеччині – Бахмуті, де точаться люті бої. Він відвідав відважних сумських бійців та привіз для них спеціальне обладнання для влучної боротьби з ворогом. Подробицями візиту нардеп  поділився на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Сьогодні відвідав БАХМУТ

Всі ми знаємо, що Бахмут – це справжня фортеця! А в самому епіцентрі цієї фортеці, яка русні не по зубам, стоять СУМЧАНИ – справжні герої нашої держави!

Без сну, без відпочинку, у складних умовах, але з непохитною вірою в Перемогу, вони щодня дають відсіч ворогу!

Російські пропагандисти неодноразово заявляли про “бахмутські успіхи” то своїх чмобіків то вагнерівців. І так, тут щодня та щогодини йдуть запеклі бої. Але не вірте нікому, хто говорить, що зараз на цьому напрямку ворог має перевагу! Центр Бахмуту під контролем ЗСУ і сьогодні я мав можливість особисто в цьому переконатися!

Привезли хлопцям обладнання, яке дозволить далеко бачити ворога і влучно вражати цілі, а ще мати альтернативні джерела живлення.

Слава Героям! Пишаюся нашими сумськими воїнами!

Бахмут був, є і буде українським!🇺🇦

А Україна неодмінно переможе!».

 

Нагадаємо, це вже не перша поїздка  Михайла Ананченка з допомогою бійцям на передову,  у Донецьку область. Нещодавно він передав пікап, генератори та продукти харчування в український Нью-Йорк, що розташований на Бахмутському напрямку. Загалом же з початку повномасштабної війни нардеп сприяв передачі для ЗСУ вже десятків автомобілів.