Нардеп Михайло Ананченко – про візит Володимира Зеленського: «Сподіваємося, що зброї, а особливо – засобів ППО, на Сумщині стане більше!»

Народний депутат Михайло Ананченко прокоментував сьогоднішній візит Президента України Володимира Зеленського у Сумську область. Парламентар зазначив, наскільки цінною для Сумщини є особиста увага глави держави, і висловив сподівання на  зміцнення протиповітряної оборони регіону, що наразі є критично важливим для захисту населення та інфраструктури.

«Сьогодні Президент Володимир Зеленський відвідав Сумщину!

Оглянув фортифікаційні споруди, які тут будуються у три смуги, поспілкувався та вручив нагороди бійцям 117-ої окремої бригади територіальної оборони, та провідав поранених військових, які проходять лікування та реабілітацію.

Оборонці Сумщини доповіли Президенту про оперативну обстановку, взаємодію з сусідніми підрозділами, співвідношення сил з ворогом та актуальні потреби у зброї і техніці.

Дякуємо Володимиру Зеленському за увагу до нашого регіону та сподіваємося, що зброї, а особливо – засобів ППО, на Сумщині стане більше!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, народний депутат Михайло Ананченко разом із колегами ініціював звернення до Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, Міністра оборони Рустема Умерова та міжнародних партнерів із проханням про допомогу в захисті неба Сумщини. Як наголосив парламентар під час виступу у Верховній Раді,  є гостра потреба у додаткових системах ППО, щоб відігнати від кордонів принаймні ворожу авіацію, яка безжально знищує прикордонні населені пункти регіону.