Нардеп Михайло Ананченко – про візит Президента України Володимира Зеленського на Донеччину

Народний депутат Михайло Ананченко прокоментував робочу поїздку Президента України Володимира Зеленського у Донецьку область 19 квітня. Як повідомив парламентар, глава держави вивчив оперативну обстановку на лінії фронту, відвідав поранених бійців, вручив відзнаки військовим за захист країни. За словами народного обранця, для Володимира Зеленського було важливо особисто подякувати воїнам за те, що вони бережуть Україну та відстоюють наших людей і нашу землю. Також він побував біля оновленої стели при в’їзді на Донеччину, яка стала історичним місцем для українців.

«Володимир Зеленський сьогодні на Донеччині, за два десятки кілометрів від лінії фронту. Заслухав доповіді про обстановку на передовій, провідав поранених, вручив державні нагороди захисникам.

Серед сотень підписів військових та волонтерів на оновленій стелі при вʼїзді в Донецьку область тепер стоїть і підпис Президента.

Історичне місце. Історичні події. Люди, які творять історію. Країна, яка бореться і неодмінно переможе!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, народний депутат Михайло Ананченко разом із колегами ініціював звернення до Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, Міністра оборони Рустема Умерова та міжнародних партнерів із проханням про допомогу в захисті неба Сумщини – виділення додаткових засобів ППО.