Нардеп Михайло Ананченко – про удар по геріатричному пансіонату в Сумах: «Терор потрібно зупинити!»

Народний депутат Михайло Ананченко відреагував на жахливий авіаудар по геріатричному пансіонату в Сумах, де перебували понад 200 хворих людей літнього віку. Цю атаку парламентар називає не інакше, як терор ворога проти мирного населення, і наголошує  на тому, що ці злочини необхідно негайно зупинити.

«Знову російський терор!

Знову виключно цивільні об’єкти!

Знову мої рідні Суми!

Сьогодні росіяни вдарили КАБом по геріатричному пансіонату. Постраждали літні люди, багато з яких були прикуті до ліжка…

Сьогодні Європарламент ухвалив резолюцію із закликом до країн ЄС негайно зняти обмеження для України на удари вглиб росії. Україну мають почути, терор потрібно зупинити!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Народний депутат також оприлюднив відеозвернення Президента України Володимира Зеленському, у якому  він розповів про наслідки російського удару по пансіонату для літніх людей та пообіцяв відповісти на російський терор.

«Росія не могла не знати, що пансіонат для літніх людей у Сумах – не військова база, не військовий об’єкт», – зазначив Президент.

За наявною інформацією на цю годину, внаслідок удару одна людина загинула, тринадцять – отримали поранення. Пацієнтів евакуювали в інші заклади.