Нардеп Михайло Ананченко – про прес-конференцію Президента Володимира Зеленського: «Вичерпно, змістовно, сильно»

Народний депутат Михайло Ананченко проаналізував прес-конференцію Президента України Володимира Зеленського, під час якої глава держави дав відповіді на основні питання, що турбують як кожного українця, так і наших закордонних партнерів.  Парламентар виділив головні меседжі, озвучені українським лідером:

«Україна бʼється за весь цивілізований, демократичний світ і наша боротьба потребує світової підтримки, в першу чергу, зброєю та засобами для боротьби. Кожен день зволікання – це втрати найкращих синів і доньок України.

Україна вже втратила загиблими 31 000 воїнів – це надзвичайний біль для кожного з нас.

Ми продовжуємо розширювати коло країн-підписантів гарантій безпеки для України після завершення війни. Для нас це важливо – це наш захист до моменту вступу в НАТО.

2024 рік – переломний для України. Ми повинні вистояти – маємо для цього необхідну силу, стійкість та мужність, проте, потребуємо посилення підтримки.

Плани контрнаступу 2023 якимось чином потрапили в руки до ворога – це вплинуло на його результати. Наступний контрнаступ точно буде, переговорів з терористом путіним – ні.

Україна вдячна полякам за всю підтримку, проте ми не можемо так само подякувати польським фермерам. Ми вже були у схожій ситуації, коли зерновий коридор блокував путін, цього разу також знайдемо рішення, яке допоможе захистити наших аграріїв.

Ми щоразу отримуємо зброю, яка здатна вражати обʼєкти ворога на ще дальшій дистанції, тому маємо оптимізм і щодо отримання ракет Taurus та Atacms збільшеної дальності.

Нелегітимність влади в Україні через відсутність виборів – фейк, який роздуває російська пропаганда. Читайте закони України – там є відповіді на всі запитання».

Заяви Президента України під час прес-конференції народний депутат резюмував так: «Вичерпно, змістовно, сильно».

Нагадаємо, нещодавно Михайло Ананченко передав техніку бійцям із Сумщини у Донецькій області. Разом із колегами по партії «Слуга народу» народний обранець передав бійцям-землякам старлінки для того, аби вони мали стабільний зв’язок, а також автомобіль для військових із славетної 95-ї бригади.