Нардеп Михайло Ананченко: “Президент відповідає на всі гострі запитання достойно”

Народний депутат від Сумщини Михайло Ананченко (партія «Слуга народу») у Фейсбуці поділився власними враженнями від прес-конференції за участю Президента України Володимира Зеленського.

“Після того, як вгамувалися емоції, вляглися пристрасті та багато хто готовий об’єктивно сприймати реальність, хочу поділитися власними враженнями від прес-конференції за участю Президента України Володимира Зеленського.

Як і всі попередні зустрічі зі ЗМІ, вчора спілкування Президента з пресою тривало значно довше, ніж було заплановано. І це вкотре демонструє те, що Володимир Зеленський готовий говорити на найрізноманітніші теми з представниками широкого спектру груп телеканалів, інформаційних агенств, газет та Інтернет-ЗМІ. На прес-конференції не було «теплої ванни», про яку багато хто встиг завчасно заявити. Видно було, що Президент відповідає на всі гострі запитання достойно, відкрито та абсолютно чесно, адже йому немає чого приховувати.

На прес-марафоні Володимир Зеленський виглядав достойно і людяно. Саме за такого Президента у 2019 році проголосували 73% українців. Хоча деякі представники олігархічних ЗМІ й намагалися спровокувати Президента, але він зміг достойно і по-суті відповісти на кожне запитання. Тому всі ці провокації виглядали як дешеві, нічого не вартуючі, маніпуляції.

І головне, що хотілось би відзначити: влада абсолютно не змінила Володимира Зеленського. Він як був так і залишається простою, відкритою, чесною та справедливою людиною, яка ніколи не зрадить і не підставить.

Бажаю Вам витримки та наснаги в роботі на благо України, Володимире Олександровичу! Боротьба триває!✊ Слава Україні!🇺🇦“, – написав Михайло Ананченко.