Нардеп Михайло Ананченко передав швидкі допомоги для Сумщини від Олени Зеленської

Народний депутат Михайло Ананченко передав у місто Суми оснащені найнеобхіднішою медтехнікою автомобілі швидкої допомоги від першої леді України Олени Зеленської. Подробиці парламентар розповів на своїй сторінці у Фейсбуці:

“Мав честь передати 4 нові автомобілі обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.
На початку вторгнення центр екстреної допомоги передав 22 машини зі свого автопарку на ЗСУ, чимало втратили і під час окупації ворогом наших населених пунктів.
23 липня дружина Президента оголосила про збір коштів на «швидкі» для України – через фандрейзингову платформу UNITED24. 18 авто вже поїхали в регіони
Вдячній Першій Леді, що Сумщина опинилась в числі перших отримувачів. Бо, для регіону, де на прикордонні тривають бойові дії і не припиняються обстріли, такі машини просто необхідні!
Кисневі балони, кардіомонітори та дефібрилятори, електрокардіографи та апарати штучної вентиляції легень. В цих каретах швидкої допомоги типу С є все необхідне, щоб швидко й безпечно доправити тяжкопоранених до лікарні.
Кожен з наших медиків – герой відданій обраному фаху. Двом працівникам центру екстреної медицини вручив заслужені нагороди ” За врятовані життя!”.
Низько вклоняюся! Дякую за патріотизм та сміливість!”.