Нардеп Михайло Ананченко: “Оголошуємо конкурс на кращу концепцію оновленого парку ім. Кожедуба”

Народний депутат від Сумщини Михайло Ананченко (партія «Слуга народу») разом із колегою по Верховній Раді Тетяною Скрипкою і головою Сумської ОДА Дмитром Живицьким оголосили конкурс концепцій, запитавши сумчан, що вони хочуть бачити у міському парку ім. Кожедуба. Про це у Фейсбуці повідомив Михайло Ананченко.

“Суми відзначили 366 річницю. Вітаючи містян зі святом, я разом з головою ОДА Дмитро Живицький озвучили прагнення максимум за 2 роки реалізувати в обласному центрі 2 масштабних проекти: реконструювати площу Незалежності в центрі Сум, та повністю модернізувати міський парк ім. Кожедуба.

Знаю, плани амбітні, завдання не з легких. Але впевнений, що все вийде. Разом з Тетяна Скрипка як депутати, постійно спілкуючись з мешканцями, розуміємо, наскільки важливо створити місце для дозвілля та прогулянок, та взагалі оновити центр міста! Вірю, до реалізації задуманого приєднаються меценати і волонтери.

Щодо коштів – із Тетяною Скрипкою та Дмитром Живицьким будемо звертатися до Офісу Президента, аби заручитися підтримкою. Впевнений, свій внесок зробить і місто. Також маємо надію отримати і кошти ДФРР, звісно після розробки проекту.

Сподіваємось тісна співпраця та постійна комунікація між Сумська Обласна Державна Адміністрація, та нами Михайло Ананченко, Тетяна Скрипка як народними депутатами дасть швидкий результат!

Та перш ніж почати його створювати, оголосимо конкурс на кращу концепцію улюбленого місця відпочинку сумчан.

Долучайтеся, пишіть в коментарях, яким ви хочете бачити парк ім. Кожедуба!”, – написав Михайло Ананченко.