Нардеп Михайло Ананченко: «Майже З мільйони гривень для 117 окремої бригади ТРО ЗСУ!»

Народний депутат Михайло Ананченко повідомив про результат великого збору для 117 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ, до якого долучилися представники бізнесу Сумської області. Як розповів парламентар, на потреби сумських захисників оперативно зібрали 3 мільйони гривень, а потім майже два місяці займалися пошуком необхідної техніки згідно із запитами військових. Закуплене оснащення, зокрема засоби РЕБ та FPV-дрони, було передано командиру 117 обр ТрО.

«На початку літа було оголошено про проведення великого аукціону для нашої 117 бригади. Три мільйони гривень, завдяки участі підприємців Сумщини, вдалося зібрати досить швидко. Решту часу шукали необхідне для забезпечення потреб наших захисників.

Нарешті, днями передали воїнам:

літальні апарати;

станції РЕБ;

ударні дрони.

Дякую всім, хто долучився до збору. Дякую організаторам за його проведення. Дякуємо хлопцям за службу та захист України! Продовжуємо робити все, аби підтримувати захисників по максимуму», – відзвітував Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, раніше нардеп Михайло Ананченко підтримав унікальну розробку школяра із Шостки та ініціював перед Міносвіти створення молодіжного інтелектуального ком’юніті.