Нардеп Михайло Ананченко ініціював проведення на базі СумДУ кількох масштабних молодіжних заходів

Народний депутат від Сумщини Михайло Ананченко (партія «Слуга народу») відвідав Сумський державний університет та обговорив із ректором питання організації освітнього процесу, перспективи розвитку закладів вищої освіти і нормативну базу, що регулює їхню діяльність. Про це обранець повідомив у Фейсбуці.

“Вчора відвідав Сумський державний університет та зустрівся з ректором Василь Карпуша.

Обговорили питання організації освітнього процесу, перспективи розвитку закладів вищої освіти, нормативну базу, що регулює їх діяльність. Ознайомився з інформаційно-бібліотечною системою університету, яка має сучасний коворкінг «Універ City» у своєму розпорядженні.

Також я дізнався, що СумДУ має навчально-дослідницьку лабораторію віртуальної та доповненої реальності «Ulab». Переконався у високій якості інноваційного розвитку університету, залученні новітніх технологій у навчальний процес. А дізнавшись що навчальні центри відомих ІТ-компаній співпрацюють за працевлаштовують студентів то зрозумів, що все в наших руках – головне бажання!👍

Я запропонував проведення найближчим часом на базі університету кількох масштабних молодіжних заходів, які б надихнули молодь на подальший розвиток та реалізацію себе на благо України та Сумщини!🤝

Хочу подякувати Ректору СумДУ Василю Карпуші за розвиток університету і зазначити, що з такими порядними, чесними та професійними людьми із чітким баченням майбутнього як університету так і міста загалом, ми точно зможемо зробити Суми та Україну кращими!”, – написав Михайло Ананченко.