Нардеп Максим Гузенко здійснив робочий візит у Липоводолинську ОТГ

Народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу») здійснив робочу поїздку в с. Русанівка Липоводолинської ОТГ, де днями завершили реконструкцію дерев’яного мосту через р. Хорол. Роботи провели у відповідь на звернення обранця до Департаменту розвитку інфраструктури Сумської ОДА.

“Я згадую, в якому жахливому стані цей міст був ще два місяці тому, коли ми з місцевою владою обговорювали план ремонту біля його «руїн». Особисто пересвідчився, що тепер об’єкт — у найкращому стані, який тільки можна було зробити за бюджетні кошти, бо як виявилось практично неможливо відремонтувати або побудувати дерев’яний міст за державний кошт, просто немає такого цільового призначення. Та все вдалося, і нормальне транспортне сполучення в селі нарешті відновлене! Зауважу, що міст призначений для руху легкових автівок, тому невдовзі тут встановлять рамку, яка обмежить проїзд великовантажного транспорту.

Крім того, проінспектував, як триває будівництво спортивної зони для активного відпочинку та занять спортом на території Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів, на що за моєї ініціативи було виділено 5,2 млн грн із держсубвенції. Зараз тут встановлюють вуличні тренажери, бігові доріжки, елементи воркауту, ігровий майданчик із гумовим покриттям.

Також були в Липоводолинській ЦРЛ, де є нагальна проблема з застарілим рентгенапаратом та флюорографом, знімки практично неможливо прочитати, що в сьогоднішній епідеміологічній ситуації просто недопустимо. Буду звертатися до парламенту та профільних міністерств для найскорішого виділення коштів.

Працюємо далі!”, – написав у Фейсбуці Максим Гузенко.