Нардеп Максим Гузенко взяв на контроль будівництво укриття для учнів Тернів

Після зміни керівництва у Недригайлівській громаді нарешті почалися зміни на краще. Костянтин Волков був відправлений у відставку, а секретарем і в.о. голови ОТГ обрано представницю від партії “Слуга народу” Аллу Подпрятову, і тепер  замість популізму приймаються конструктивні рішення.

Депутати ухвалили довгоочікуваний бюджет громади,  більш ніж удвічі скоротивши видатки на зарплати і премії апарату. Триває активна робота щодо вирішення найбільш важливих питань, зокрема – облаштування укриття у Тернівській школі, без якого діти понад рік не мають можливості повноцінно навчатися.

До цієї справи особисто долучився і народний депутат Максим Гузенко,  поставивши за мету впоратися із створенням безпечних умов для навчання місцевих школярів до наступного навчального року.

«Вчора разом з депутатами Недригайлівської громади та керівником Роменської ВЦА Денис Ващенко обстежували можливі укриття для учнів Тернівської школи. Вже більше року діти не відвідують заняття через відсутність хоча б елементарного укриття.

Сподіваюсь, спільними зусиллями, до вересня питання вирішиться!» – написав Максим Гузенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, народний депутат і раніше опікувався вирішенням проблем Недригайлівської громади. Під час виснажливого періоду атак на українську енергосистему Максим Гузенко передав генератор для Недригайлівської лікарні, що дозволило забезпечити медзаклад безперебійним електроживленням і він зміг працювати за будь-яких умов.

Окрема сторона підтримки парламентаря, обраного від Роменського району, – відстоювання інтересів аграріїв у Верховній Раді, зокрема фінансових ініціатив по збільшенню кредитування та забезпечення сільгоспвиробників технікою та посівним матеріалом.