Нардеп Максим Гузенко вручив відзнаку першому заступнику голови Роменської РДА Володимиру Татарінову

З нагоди 65-річного ювілею першого заступника голови Роменської районної державної адміністрації Володимира Татарінова нагородили Грамотою Голови Верховної Ради України. Відзнаку посадовцю вручив народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія “Слуга народу”).

“За багаторічну та сумлінну працю, за заслуги перед Українським народом та з нагоди 65-річного ювілею мав честь нагородити Першого заступника голови Роменської районної державної адміністрації – Татарінова Володимира Миколайовича Грамотою Голови Верховної Ради України.

Володимир Татарінов – людина, яка все життя працює для розвитку Роменщини. Велика Вам за це шана та подяка. Довгих років життя та подальших успіхів!”, – написав у Фейсбуці Максим Гузенко.

Довідково

Татарінов Володимир Миколайович народився 13 червня 1956 року в селі Смолянінов Путивльського району. У 1978 році закінчив Київський державний інститут фізичної культури за спеціальністю «Фізична культура і спорт», кваліфікація – викладач фізичного виховання. Пройшов довгий трудовий шлях від транспортувальника цегельного заводу Путивльського міжколгоспного будівельного управління № 10 (1973 р.) до першого заступника голови Роменської районної державної адміністрації. Працював педагогом-тренером, директором дитячо-юнацької спортивної школи Роменської районної ради ДСТ «Колос», завідуючим відділом у справах молоді та спорту Роменської РДА, директором Роменського районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, обіймав інші відповідальні посади на державній службі.