Нардеп Максим Гузенко: «У рамках конкурсу «Збудуємо країну разом» отримали 158 конкретних пропозицій щодо розвитку 161 округу»

Завершено перший етап конкурсу «Збудуємо країну разом», організованого народним депутатом від Сумщини Максимом Гузенком (партія «Слуга народу»). Протягом тижня надійшло 158 пропозицій щодо розвитку 161 округу. Про це обранець повідомив у Фейсбуці.

“Друзі, хочу повідомити Вас про завершення першого етапу конкурсу «Збудуємо країну разом», в якому ви подавали свої пропозиції для участі!

Дуже важливо під час своєї депутатської роботи слухати думку людей. На сьогодні ми маємо аж 158 конкретних пропозицій щодо розвитку 161 округу❗️Дякую кожному з вас за зворотній зв’язок та участь.

За умовами конкурсу – переможе лише один проект, але ви дали так багато цікавих ідей, що ми з командою обов’язково візьмемо їх до уваги та будемо працювати над реалізацією в подальшому.

❗️Наступні декілька днів мої помічники будуть опрацьовувати подані вами пропозиції та перевіряти їх на відповідність умовам конкурсу. Пропозиції, що повністю відповідають умовам – потраплять до рейтингового голосування”, – написав Максим Гузенко.