Нардеп Максим Гузенко: «У Липоводолинській громаді працюватимуть над пропозицією очільника МОЗ щодо створення медичного центру»

Народний депутат Максим Гузенко разом із Міністром охорони здоров’я України Віктором Ляшком перевірили роботу медичних закладів Липоводолинської громади у Роменському районі. Як повідомив парламентар, очільник МОЗу відзначив досягнення керівництва громади у питанні оновлення матеріально-технічної бази установи в умовах воєнного часу.

«Детально ознайомились з питаннями доступу людей до програми «Доступні ліки», реалістичністю дотримання нормативів доїзду бригад екстреної медичної допомоги, роботою лікарні, яка не потрапила до спроможної мережі.

Віктор Кирилович високо оцінив прагнення керівництва громади та місцевих медзакладів до розвитку. Попри складні воєнні умови, в Липоводолинській громаді працюють над оновленням матеріально-технічної бази медзакладів, проводять ремонтні роботи, благоустрій. Йдеться як про центр первинної меддопомоги, так і про місцеву лікарню, де надається спеціалізована медична допомога.

Пропозиція Міністра, над якою будуть в подальшому працювати в громаді, – створення медичного центру громади, абсолютно новий вид медзакладів у спроможній мережі.

В черговий раз переконуюсь, що ефективний результат можна отримати лише при бажанні та щоденній роботі керівництва громади, у співпраці зі всіма гілками влади. Липоводолинська громада – яскравий приклад цьому!» – написав Максим Гузенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно нардеп Максим Гузенко передав ще один автомобіль для захисників України. Позашляховик відповідає запитам бійців для  використання у військовій службі.