Нардеп Максим Гузенко: У 2022 році в Україні буде збільшено державну підтримку аграріїв

Учора, 22 вересня, пройшло чергове засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики. Одна з ключових позицій перед підготовкою Державного бюджету на 2022 рік – збільшення державної підтримки для Українських аграріїв до понад 11 мільярдів гривень. Про це у Фейсбуці повідомив народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу»).

“Також ми розглянули важливий для аграріїв законопроєкт №5202-Д про меліорацію земель. Зважаючи на те, що сьогодні ця галузь знаходиться в занедбаному стані, ми забов’язані якісно доопрацювати його та прийняти в другому читанні.

Крім цього, ми підтримали зміни до проєкту Закону щодо приведення законодавства у сфері дитячого харчування у відповідність до вимог законодавства ЄС та зміни до проєкту Закону України щодо стимулювання розвитку виноградарства.

Працюємо далі🇺🇦“, – написав Максим Гузенко.

Нагадаємо, в Україні продовжують запроваджувати нові стимули для розвитку фермерських господарств України. Цього літа були прийняті чергові програми для підтримки наших аграріїв.