Нардеп Максим Гузенко: “Ремонт автотраси Р-60 триває у межах Андріяшівської ОТГ”

Доки погода дає можливість, ремонти автомобільних доріг у рамках програми Президента України “Велике будівництво” ідуть повним ходом. Так, у межах Андріяшівської ОТГ уже розпочато влаштування верхнього шару ЩМА автотраси Р-60, на відрізку Ромни – Пирятин до межі з Полтавською областю. Про це у Фейсбуці повідомив народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу»).

“Окрім самих доріг, ремонтуються та покладаються тротуари та під’їзді шляхи до дворів, освітлення та інша інфраструктура. Загалом робиться все для комфортного пересування всіх учасників дорожнього руху. Працюємо далі!” – написав Максим Гузенко.

Нагадаємо, з моменту обрання Максима Гузенка народним депутатом України на 161 одномандатному виборчому округу почалося активне будівництво якісних доріг. Зокрема, відремонтовано трасу Н-07 Київ—Суми—Юнаківка, яку не оновлювали більше 20 років. Проведено капітальні ремонти (або ведуться наразі) на автомобільних дорогах Н-12 Суми—Полтава, Р-60 Кролевець—Конотоп—Ромни—Пирятин, Р-61 Батурин—Конотоп—Суми, Р-44 Глухів—Суми. Зроблено ділянки доріг: Хмелів—Чернеча Слобода, Ріпки—Рогинці, Недригайлів—Ромни, Михайлівка—Миколаївка, Успенка—Вознесенка, а також ділянка дороги біля Пустовійтівки. Ремонти проведені завдяки програмі Президента України «Велике будівництво» та особистим ініціативам і домовленостям з профільними органами влади. Такі інвестиції в дорожнє будівництво 161-й округ отримав уперше.