Нардеп Максим Гузенко привіз обіцяні сюрпризи до медзакладів Роменщини

Народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія “Слуга народу”) привіз обіцяні до Дня медичного працівника сюрпризи у Хоружівську, Тернівську амбулаторії та Семенівський ФАП.

“Видалася гарна нагода не тільки передати закладам необхідне обладнання — пральні машини та холодильники для зберігання медпрепаратів, але й у теплому колі поговорити з персоналом про їхнє життя та існуючі несвяткові проблеми.

Зокрема, думали про шляхи підписання з Національною службою здоров’я України додаткових пакетів для надання медпослуг населенню (у тому числі стоматологічних і паліативної допомоги), щоб збільшити фінансові надходження до закладів.

Серед важливих потреб — і придбання додаткового обладнання для підвищення рівня меддопомоги. У першу чергу будемо працювати над закупівлею гематологічного аналізатора, мікроскопів, нового лабораторного обладнання.

Ще раз дякую всім медикам за самовіддану роботу і теплий прийом. Зі свого боку забезпечу підтримку ваших побажань, а також президентських ініціатив, спрямованих на підвищення рівня життя і роботи медпрацівників”, – написав у Фейсбуці Максим Гузенко.