Нардеп Максим Гузенко передав жителям Дубов’язівської ОТГ нове авто швидкої допомоги та шкільний автобус

Сьогодні, 10 листопада, народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу») провів плідний день у Дубов’язівській ОТГ. Зокрема, вручив жителям громади новеньке авто швидкої допомоги та шкільний автобус. Деталі робочого візиту на Конотопщину обранець розповів у Фейсбуці.

“Сьогодні провів плідний день у Дубов’язівській ОТГ.

По-перше, передав місцевому навчально-виховному комплексу ключі від нового шкільного автобусу. Це один із 14 автобусів, які цього року отримали громади Сумщини для закладів загальної середньої освіти. Радий, що тепер діти з віддалених сел забезпечені комфортним доїздом до шкіл.

Тут же проінспектував будівництво спортивного майданчику зі штучним покриттям на території НВК, на який було виділено 5 млн грн із держсубвенції у відповідь на моє звернення до міністра фінансів України. Основні роботи будуть завершені уже в цьому році.

Далі зустрівся з працівниками пукту постійного базування бригад центру екстреної допомоги у смт Дубов’язівка. Медикам вручив новий автомобіль швидкої допомоги (VOLKSWAGEN Crafter). Авто має сучасне обладнання для надання людям якісної екстреної меддопомоги і комфортні умови для їх транспортування. Уся апаратура відповідає євростандартам.

Особисто перевірив і стан проведеного середнього поточного ремонту автодороги О190503 Сім’янівка – Дубов’язівка – Курилівка – Сулими – /Р-60/, куди спрямовано близко 24 млн грн. Роботи наразі завершені у повному обсязі. Транспортне сполучення функціонує на відмінно, шкільний автобус та швидка без проблем можуть дістатися до віддалених сел”, – написав Максим Гузенко.