Нардеп Максим Гузенко оцінив співпрацю з владою Ромен на “незадовільно”

Сьогодні, 26 травня, на запрошення депутатів Роменської міської ради народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія “Слуга народу”) відвідав чергове засідання сесії, де прозвітував про свою діяльність за минулий рік та розповів про подальші плани роботи в напрямку розвитку Роменської ОТГ. Про це обранець повідомив у Фейсбуці.

“Продовжуємо роботу на окрузі!

✅Сьогодні, на запрошення депутатів Роменської міської ради, відвідав чергове засідання сесії, на якому прозвітував про свою діяльність за минулий рік та розповів про подальші плани роботи спрямовані на розвиток Роменської ОТГ.

Ключове – без співпраці з керівництвом міської ради неможливий розвиток та державні інвестиції для громади. В минулому році, за моєї ініціативи на ту територію, яка сьогодні складає Роменську ОТГ, було спрямовано державних інвестицій на суму 60 000 000 гривень. Це все було в співпраці з минулим керівництвом міста та району. Оцінку сьогоднішній взаємодії міської ради з народним депутатом я б хотів визначити як незадовільну! Сподіваюся, що керівництво Роменської міської ради зробить відповідні висновки та повернеться до плідної співпраці.

✅ Також сьогодні була проведена зустріч з мешканцями с. Рогинці. Поспілкувався з всіма бажаючими, заслухав основні питання, які турбують мешканців села. Окремо було приємно повідомити їм чудову новину. Декілька місяців тому до мене звернувся депутат міської ради Ремінець В.В. стосовно незадовільного стану дороги Ріпки-Рогинці. Сьогодні офіційно повідомив жителів села, що ділянку цієї дороги довжиною 3,3 км буде відремонтовано. Обсяг фінансування – 20 000 000 гривень.

P.s. Особливо приємно спостерігати за результатами своєї роботи. Прогулюючись центром міста Ромни, помітив, як багато дітей та людей похилого віку проводять свій час у відремонтованих за моєї ініціативи скверах по бульвару Шевченка та бульвару Свободи. Ще минулого року тут майже нікого не було, адже самі сквери були вкрай занедбані. Сьогодні – зона для відпочинку всіх роменців.

Круто👍🏻 Працюємо далі🇺🇦“, – написав Максим Гузенко.