Нардеп Максим Гузенко: “На якість і темпи роботи в громаді дуже впливає відсутність нормальної комунікації депкорпусу і голови громади”

У рамках роботи на окрузі народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія “Слуга народу”) зустрівся з мешканцями Буринської ОТГ. Про хід і результати свого візиту обранець повідомив у Фейсбуці.

“Серед головних питань, як завжди, — відсутність ремонту дорожнього покриття. Найбільше турбують напрямки Михайлівка—Миколаївка і Успенка—Вознесенка. З цього приводу готую звернення до Служби автомобільних доріг у Сумській області та обласного Департаменту розвитку інфраструктури Сумської ОДА.

Інша серйозна проблема — незрозуміла ситуація з очищенням ставків і, як наслідок, зникнення води у колодязях. Уже звернувся до Державної екологічної інспекції у Сумській області, щоб розібратися, чому люди довгий час не мають нормального доступу до питної води і як це вирішити.

На мою думку, на якість і темпи роботи в громаді дуже впливає відсутність нормальної комунікації депутатського корпусу та голови громади.

З цікавого. На всіх зустрічах мене «супроводжували» п’ятеро представників міської ради (заступники, начальники відділів, інші). Мабуть, органам місцевого самоврядування більше немає чим зайнятися у робочий час”, – написав Максим Гузенко.