Нардеп Максим Гузенко: “Дякую працівникам органів місцевого самоврядування за активну громадську позицію у розбудові нашого регіону”

Народний депутат від Сумщини Максим Гузенко (партія «Слуга народу») у Фейсбуці привітав усіх працівників органів місцевого самоврядування з їхнім професійним святом, яке в Україні відзначають сьогодні, 7 грудня.

“Шановні працівники органів місцевого самоврядування! Щиро вітаю Вас з професійним святом — Днем місцевого самоврядування в Україні!

Ця дата пов’язана із здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії. Він об’єднав людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад, організаторів втілення в життя їх волі.

З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашого регіону.

Бажаю від щирого серця — усім, хто працює на благо територіальних громад, міцного здоров’я, щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх Ваших життєвих мрій і сподівань”, – написав Максим Гузенко.