Нардеп Максим Гузенко допоміг поліпшити матеріально-технічну базу медзакладів Вільшанської та Недригайлівської громад

Сьогодні, 9 лютого, голова Роменської РДА Денис Ващенко разом із народним депутатом від Сумщини Максимом Гузенком (партія «Слуга народу») відвідали з робочим візитом Вільшанську громаду та Недригайлівську громади. Про мету і результати поїздок очільник Роменської РДА розповів у Фейсбуці.

✅Сьогодні разом з Народним депутатом України Максим Гузенко відвідали Вільшанську громаду, де оглянули ФАП, в якому на сьогодні тривають ремонтні роботи.

☝️Також завдяки зусиллям Максима ГУЗЕНКА нам вдалося покращити матеріально- технічну базу медзакладу, а саме придбати новітнє обладнання для стоматкабінету.

👍Оновлення стоматкабінету відбулося і в с. Терни Недригайлівської громади.

✅Поспілкувалися з персоналом медзакладів та головами громад Константин Волков та Михайло Мельніков. Проговорили нагальні потреби, які потрібно вирішити в найкоротші терміни.

👉Оглянули також заклад освіти в Вільшанській громаді та загальноосвітню школу в с. Терни. 👉Оглянули проекти майбутніх майданчиків.

🤝І вже на кінець дня завітали з робочою нарадою до Липоводолинської селищної ради. День видався надзвичайно продуктивним. Саме в такій тісній співпраці можлива реалізація новітніх проектів та програм для покращення та розвитку наших громад.✌️“, – написав Денис Ващенко.