Найбагатший мер Сумщини просить скинутися йому на виборчу кампанію

Міський голова Тростянецької ОТГ Юрій Бова оголосив про участь у виборчих перегонах і тут же попросив людей скинутися йому “копійчиною”.
Виявляється, що партії “Сила людей”, серед засновників якої – мер Тростянця – дуже потрібна фінансова допомога. 
“…Наше завдання висунути гідних кандидатів саме від людей і провести збір коштів для внесення виборчої застави та перемоги на виборах 25 жовтня 2020 року. Якщо Ви хочете, щоб майбутня місцева влада орієнтувалася на ваші інтереси – зробіть будь ласка і свій внесок у перемогу «СИЛИ ЛЮДЕЙ», перерахувавши посильну суму грошей (навіть незначну) за реквізитами….”, – йдеться у дописі Бови.
Зазначимо, що очільник Тростянця регулярно “світиться” у медійному просторі не тільки міста, а й обласного центру. Звісно, що не безкоштовно.  А про його реальні статки, як одного із успішних бізнесменів не тільки Тростянця, а й усієї Сумщини, добре знає кожна людина. При цьому він просить у людей грошей на свій піар, щоб знову добратися до державного корита, яке, схоже, він дуже добре облюбував.
Нагадаємо, що у минулорічній декларації Юрій Бова майже все рухоме і нерухоме майно записав на свою, як виявилося, годувальницю-дружину. У документах він показав два магазини, орендований офіс, автобусна зупинка з торгівельним павільйоном, квартира (284,8 м кв.), павільйони, чотири земельні ділянки в оренді  (585 м кв., 64 м кв., 75 м кв., 296 м кв.) і дві у повній власності (1196 м кв., 320 м кв). І все це у Тростянці.