На узбіччі траси Суми-Конотоп з’явився напис «Ми любимо Миколаївку!»

«Ми любимо Миколаївку!». Саме такий ландшафтно-дизайнерський напис з’явився на узбіччі траси Суми-Конотоп, у районі селища Миколаївка.

» Ідея створити такий напис належить нашому селищному голові Івану Ігнатьєву. Ну а виконання – нашим працівникам. Спочатку думали ці літери засадити квітами. Почали копати, а там — глина і щебінь. Щоб розбити квітники, треба багато зусиль і коштів: спланувати пагорб, засипати шар землі тощо. Це і дорого, і таких фахівців не знайдемо у селищі. Тоді вирішили засипати літери кольоровим щебенем. Взяли лопати та почали викопувати по контуру кожну літеру і сердечко. Відповідною фарбою позначили назву селища та сердечко. Комусь подобається, хтось критикує, та головне, що усі помічають. Багато тих, хто проїжджає, фотографують цей напис.

Може, десь хтось робить і краще, більш вишукано та з різними забаганками. А ми – як зуміли: з мінімальним використанням коштів, бо гроші з бюджету треба на інші справи: той же бур’ян покосити чи впорядкувати сміттєзвалище», — прокоментував bilopillia.city директор місцевого комунального підприємства «Зеленбуд» Анатолій Тимченко.

З цим важко не погодитися. Напис привертає увагу і прикрашає пагорб. А ще – стимулюватиме там викошувати бур’яни, бо через них і літер видно не буде.

Джерело: