На центральному ринку Сум тестують доставку клієнтам додому «традиційної базарної» продукції

Адміністрація центрального ринку Сум (входить у систему COOP Україна («Укркоопспілка») запровадила нову послугу з доставки сільгосппродукції додому. Як повідомляє прес-служба COOP-Україна з посиланням на голову правління Сумської облспоживспілки Магомеда Галаєва, впровадження послуги є необхідністю і викликано прагненням дотримуватися вимоги карантину, пише fakty.ua.

«Ми взялися освоювати новий для себе напрямок у сфері послуг, почавши з Центрального ринку в Сумах. Тепер плодоовочеву продукцію можна замовити, не виходячи з дому. Поки для нас це ноу-хау, але є наміри подібні послуги активно впроваджувати і збільшувати їх перелік», — розповів Магомед Галаєв.

Послуга з доставки — складова частина комплексної реконструкції Центрального ринку Сум. У рамках реконструкції вже відкриті новий молочний, рибний і м’ясний відділи, обладнані сучасними холодильниками, холодними вітринами, необхідною системою комунікацій, проточною водою, каналізацією. Важливим екологічним рішенням стало облаштування жировловлювачів — спеціального обладнання для очищення і знежирення стічних вод.

Також проект реконструкції передбачає збільшення числа паркомісць біля ринку, з’являться дитячі майданчики, газони, дерева і більше місць для відпочинку.

Нагадаємо, Центральний ринок у Сумах побудували в 1985 році.