На Сумщині випав перший сніг: Спецтехніка «АМК РЕМ-БУД» чергувала на дорогах області

Компанія «АМК РЕМ-БУД» зустріла перший сніг у всій готовності.

Як і попереджали синоптики, у ніч із 18 на 19 листопада на Сумщину прийшла негода. Хоч опади були і не дуже рясні, працівники «АМК РЕМ-БУД» тримали руку на пульсі та завдяки ретельній підготовці, готові були забезпечити належний проїзд автошляхами, які утримуватимуть у зимовий період.

Так, на Роменщині фахівці підприємства моніторили ситуацію  на дорогах С191030 Вільшана Білоярське-Немудрії, О191008 Недригайлів-Козельне, О191313/Р-60/Синенкове-Пустовійтівка-Скрипалі. «АМК РЕМ-БУД» вивела на автошляхи потужну спецтехніку, яка у будь-який момент була готова дати відсіч негоді.

Нагадаємо, що для забезпечення належного утримання автошляхів в зимовий період, у тому числі й на Роменщині, фахівці компанії також здійснюють низку превентивних заходів – формують конуси із пісочної суміші на небезпечних ділянках транспортних артерій (підйомах/спусках), а також встановлюють спеціальні попереджувальні дорожні знаки, які вказують про обмежену видимість, ожеледицю та інше.

За прогнозами синоптиків,  на вихідних циклон знову принесе на Сумщину опади і пориви вітру. У «АМК РЕМ-БУД» заявляють, що підприємство готове зустріти негоду у всеозброєнні та своєчасно вийти на автошляхи області, аби забезпечити безперешкодний проїзд.