На Сумщині відеокамери розкрили магазинну крадіжку

До дільничного офіцера Великописарівського відділення поліції звернувся власник сільського магазину з повідомленням про те, що невідомі особи потрощили на літньому майданчику стільці.

Аби встановити зловмисників, поліцейський оглянув місце події. І звернув увагу на те, що поблизу майданчика встановлена камера відеоспостереження. Правоохоронець переглянув її записи, і на одному з відео побачив факт вчинення іншого злочину – кілька молодих хлопців, що вешталися поблизу майданчика, через незачинене вікно підсобного приміщення магазину поцупили товар — продукти харчування, цигарки та алкогольні напої.

Дільничний встановив особи цих юнаків, і виявилося, що тільки одному з них 18 років, всі інші неповнолітні. Поліцейський опитав кожного з них, і з‘ясувалось, що компанія не вперше таким чином зазирала до магазину, щоразу виносячи з підсобки пиво, сигарети і різного роду снеки та харчі.

Наразі в поліції за фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження, в рамках якого слідчі встановлюють кількість «візитів», суму завданих збитків та роль кожного з компанії у вчинених крадіжках. Слідчі дії тривають.

Джерело: