На Сумщині розкрили крадіжку ювелірного виробу

По допомогу до поліцейських Путивльського відділення поліції звернулася 25-річна місцева жителька та повідомила, що у неї з квартири зник золотий ланцюжок. Також жінка розповіла, що напередодні у неї гостював знайомий.

Поліцейські провівши необхідні розшукові заходи незабаром вийшли на слід 36-річного чоловіка. Той своєї причетності до злочину не заперечував  та пояснив, що побачив захований у скриньку ланцюжок, забрав його собі, думаючи, що господиня нескоро виявить зникнення прикраси, та не подумає на нього. Викрадене вже встиг здати до ломбарду.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до трьох років.

Працівники поліції застерігають громадян від зайвої довірливості: будьте уважні, впускаючи у свій дім малознайомих осіб. Пам’ятайте, якщо ви очікуєте гостей – всі свої цінні речі, гроші та документи слід покласти подалі від сторонніх очей.

Джерело: