На Сумщині потребує допомоги хворий чоловік

Сестра хворого Миколи Масльонки  Олена Ворошилова звернулася до журнластів. Жінка розповіла, що 2 червня в її брата стався інфаркт головного мозку. Чоловіка одразу госпіталізували до лікарні. Та стан Миколи лише погіршувався. Сьогодні хворий уже не пересувається. Лікарі ставлять йому сильне ураження головного мозку внаслідок інфаркту. На першочергове лікування сестра витратила 10 тис. грн.

Своєї сім’ї у нього нема, тому все лягло на плечі Олени. Але брати кошти жінці вже нема звідки, бо й сама інвалід 2 групи та живе лише з пенсії. Доки могла – допомагала мати, але сьогодні й вона потрапила у лікарню з тромбозом. Тому Олена не бачить іншого виходу, як звернутись з проханням про допомогу:

«Щодня, крім витрат на медикаменти, додались ще і памперси, без яких брат уже не зможе. Я свого часу взяла кредит 12 тис. грн, який тепер маю якось віддавати. Грошей уже нема ні копійки. А ще і мама в лікарні. Я звертаюсь до всіх небайдужих з проханням допомогти, хто чим може. Сьогодні я буду вдячна за кожну копійку».

Кошти можна перерахувати на картку ПриватБанку Олени Ворошилової: 4149 6293 0003 9211. Також можна зв’язатись з нею за телефоном: 095-147-66-25.

Джерело: