На Сумщині перебуває віце-прем’єр-міністр Олег Уруський

Віце-прем’єр-міністр – Міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег УРУСЬКИЙ разом з головою Сумської облдержадміністрації Романом ГРИЩЕНКОМ та представниками ДК «Укроборонпром» перевірили виробничі потужності Державного науково-дослідного інституту хімічних продуктів у місті Шостка, що входить до складу корпорації «Укроборонпром» та є розробником цілої низки сучасних боєприпасів.

«Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України буде надавати дієву підтримку підприємствам оборонної галузі на Сумщині, – запевнив Олег Уруський. – Тож перспективи розвитку промисловості у вашої області є!».

Роман Грищенко подякував Олегу Уруському за довіру і за те, що Сумщина стала однією з перших областей, яку він відвідав після призначення. Адже, Сумщина має всі можливості стати майданчиком для появи нових технологій в оборонній галузі, – впевнений очільник облдержадміністрації.

Довідково. Верховна Рада України 16.07.2020 призначила Олега Уруського на посаду Віце-прем’єр-міністра України – Міністра з питань стратегічних галузей промисловості. Нове міністерство буде опікуватися промисловістю, оборонно-промисловим комплексом, стратегічними галузями.

Джерело: