На Сумщині ГО «Стоп Корупції» очолює чотири рази судимий ґвалтівник, крадій, хуліган і викрадач авто

Про це у Фейсбуці повідомив депутат Сумської обласної ради Константин Товстуха, додавши відповідні скріни документів.

«Шановні друзі, наклепи та брудні справи продовжуються! Але останнім часом вони не аби як піднімають мені настрій. Наприклад, вчора громадський активіст, як він себе називає, опублікував відео, в якому щось хотів донести стосовно порушень закону. Ми з друзями з задоволенням передивилися відео та підняли келихи за здоров’я автора.

А сьогодні друзі направили мені таку інформацію відносно цього суб’єкта

Ким насправді є керівник Сумського відокремленого підрозділу «Стоп Корупції» Борис Спіцин? Хто ця особа, яка так активно на своїй сторінці у Фейсбук бореться з корупцією?

Все дуже просто – чотирижди судимий ґвалтівник, крадій, хуліган і викрадач авто! Це лише слова, такого не може бути, – подумаєте ви, вдивляючись у фото нашого героя, на грудях якого майорять медалі, а в очах непереборне бажання подолати корупцію.

Але факти річ вперта! «2 сентября 1999 года Спицин Б.И., 28 июня 1965 года рождения, на квартире своего кума изнасиловал 27-летнюю женщину, нанося ей руками и ногами удары в область головы до тех пор, пока она не потеряла сознание. Вина Спицина Б.И. установлена достаточно полно, 25 января 2000 года его приговорили решением Ковпаковского райсуда г. Сумы к черырем годам лишения свободы с отбыванием наказания в исправительно-трудовой колонии строгого режима». До цього у 1996 році Спіцин Б.І. був засуджений Білопільським райсудом до 3 років позбавлення волі за крадіжку. До цього у 1989 році Спіцин Б.І. був засуджений Зарічним районним судом м. Суми до 1 року виправних робіт за нанесення тілесних ушкоджень потерпілому. До цього у 1984 році Спіцин Б.І. був засуджений Зарічним районним судом м. Суми до 1 року виправних робіт за угон автомобіля. Між іншим, всі злочини скоєно у стані алкогольного сп’яніння. Больше информации на портале Антикор: https://antikor.com.ua/…/317749-u_sumah_chotiri_razi_sudimi…

Щось дуже мені це нагадує стиль партії «Наш край». Схоже, що не ліс горить, а в когось дах палає. Далі буде…..», — написав депутат.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=787601208678988&id=100022873493980

Джерело: