На озері Чернеччина в Глухові ледь не сталася трагедія

Минулої п’ятниці відпочиваючі на озері Чернеччина в Глухові стали свідками події, яка могла закінчитись дуже сумно, пише kourier.in.ua.

Величезне струхлявіле дерево, яке височіло над водоймою, раптом почало хилитися додолу і впало у воду. Глухівчани, які знаходились в цей час у воді, ледве встигли вискочити на берег.

Перелякані громадяни швидко розійшлись по домівках, але вже ввечері цю подію активно обговорювали користувачі соціальних мереж. Дискусія на тему причини і пошуку винуватців невчасної ліквідації аварійних дерев у Глухові, особливо в місцях відпочинку, тривало довго. Іі учасники спрямували свій гнів в бік представників комунальних служб міста.

Хоча автор посту звинуватила в халатності й непрофесійності нового заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Валерія Галустяна. У свою чергу начальниця УЖКГ Глухівськоі міської ради Марія Сегеда не залишилась осторонь і прокоментувала ситуацію так: « Цей пляж на озері Чернеччина закріплений за ФОП Рубльовським В.Д. Є договір між ним та Управлінням ЖКГ про утримання об’єкту благоустрою, в якому зазначено зокрема., що в його обов’язки входить догляд за зеленими насадженнями».

У підсумку коментуючі висловили своє побажання, щоб працівники ЖКГ звернули увагу на цей прикрий інцидент і доклали більших зусиль щодо перевірки стану територій для відпочинку, які орендують підприємці, на всіх водоймах Глухова, без винятку. Сам же Валерій Галустян зауваження в його бік та пропозиціі містян повністю проігнорував.

Джерело: