На окремих ділянках дороги T-9-10 Конотоп – Буринь – Чумакове команда RGM group розпочинає ремонт

ТОВ «Роад Констракшн», що входить до групи компаній RGM group, розпочало ремонтні роботи на автомобільній дорозі загального користування державного значення Т-19-10 Конотоп – Буринь – Чумакове. Роботи виконуються на окремих ділянках дороги км 28+985 – км 39+000, км 46+140 – км 47+107 та км 49+920 – км 50+480. Загальна протяжність запланованих дорожніх робіт – 11,542 км. Замовник робіт – Служба автомобільних доріг у Сумській області.

Наразі стало актуальним питання безпечного та комфортного переміщення жителів області територією Конотопського та Буринського районів.

«Через численні нерівності на деяких ділянках, будемо фрезерувати та вирівнювати профіль дороги. Також плануємо виправляти узбіччя, поверхня яких продавлена сантиметрів на 30.

Наразі наші дорожньо-будівельні бригади на окремих ділянках автомобільного шляху укладають шари крупнозернистої та поверх – дрібнозернистої асфальтобетонної суміші. Використовуємо матеріали виключно власного виробництва – у смт Степанівка працює наш сучасний та потужний асфальтобетонний завод, який, до речі, виготовляє щебенево-мастиковий асфальтобетон з високим вмістом щебеню щільних гірських порід. Наша компанія надає гарантію на дорожнє покриття до 10 років.

Наша головна задача – зробити максимально надійне та якісне дорожнє покриття для жителів області. І ми маємо для цього власний автопарк спецтехніки, виробничі потужності та висококваліфікованих спеціалістів», – коментує Олександр Кучеренко, начальник ремонтно-будівельної дільниці RGM group.

Джерело: