На дитячих майданчиках у Лебедині вчителі розпивають алкогольні напої

Дитячі майданчики і парки в Лебедині перетворюються на місця дорослого бюджетного відпочинку.

Деякі мешканці міста нехтують правилами моралі та закону, розпиваючи алкогольні напої та палячи цигарки прямісінько біля дітей. Тут вам, до речі, і нецензурна лайка, і з’ясування стосунків на підвищених тонах, і навіть бійки. Серед порушників — не лише соціально нестабільні категорії населення, а й жінки і навіть вчителі, передає lebedyn.city. Інформаційні попереджувальні таблички не зупиняють любителів своєрідного релаксу.

Звичайно, кожен має право відпочивати так, як він це відчуває і як йому це подобається, якщо це не суперечить законодавчим нормам. Та й не варто забувати про власний приклад, який ми демонструємо підростаючому поколінню. “Жодні слова, методи примусу і виховання не подіють на дітей, бо вони спостерігають за нами, дорослими, копіюють нашу поведінку, вважаючи її взірцем для наслідування”,- переконують психологи.

Не остання роль і відповідних органів, які мають підтримувати порядок у місцях громадського відпочинку. До слова: за розпивання алкогольних напоїв та паління передбачені штрафи. З європейської практики чітко відомо, інформація краще засвоюється, коли стражає гаманець.

Джерело: