Михайло Ананченко взяв участь у форумі «Зе! Місцеві» у Шостці

У Шостці вперше після виборів відбувся форум «Зе! Місцеві» політичної партії «Слуга Народу». Захід об’єднав народних обранців від партії та представників місцевої влади, очільників різних громад Шосткинського району – Шосткинської, Есманської, Березівської, Свеської, Глухівської. Про хід форуму у Фейсбуці розповів один із його учасників, депутат обласної ради Олексій Романько.

“Були присутні депутати від партії «Слуга Народу» всіх рівнів. Зокрема, депутат Верховної Ради Михайло Ананченко, голова обласного секретаріату Антон Швачко, очільник фракції «Слуга Народу» в Сумській обласній раді Микита Баня, депутат з сусідньої Кролевеччини Олександр Слюсар… Як депутат обласної ради від Шосткинщини мав честь долучитися і я.

Із задоволенням заслухали виступи народних обранців та представників громад на місцях. Михайло Ананченко розповів про основні вектори роботи: що робиться за підтримки нашої партії «Слуга Народу» на виконання доручень та програм Президента України Володимира Зеленського, зокрема на Сумщині, у нашому районі. Тільки у рамках програми «Велике будівництво» будують амбулаторії, капітально ремонтують дороги, школи, стадіони… Зроблено багато, і ми не зупиняємося на досягнутому. Під час офіційної зустрічі обговорили напрямки та злагодженість дій задля поліпшення рівня життя мешканців нашого району та області. Попереду багато роботи!

Масштабний форум «Зе! Місцеві» у Шостці поклав початок добрій традиції таких заходів на Сумщині. Беручи з нас приклад, проведення таких же зібрань планують однопартійці і в інших районах області”, – написав Олексій Романько.