Михайло Ананченко про найбільший обмін полоненими з початку повномасштабного вторгнення: «230 українців та українок повернулися до своїх родин!»

Народний депутат Михайло Ананченко прокоментував найбільший за час повномасштабного вторгнення обмін військовополоненими: звільнено 230 українців та українок. Парламентар висловив щиру радість за кожного нашого  захисника, який повертається додому після виснажливих місяців російського полону. Також він подякував усім причетним, аби ця довгоочікувана подія відбулася в перші дні нового року. Зокрема, народний обранець відзначив зусилля Президента України Володимира Зеленського, для якого повернення наших людей на рідну землю є принциповим.

«Найбільший за час повномасштабного вторгнення обмін військовополоненими!

230 українців та українок повернулися до своїх родин!

Серед них представники:

Збройних Сил України – 130 чоловік

Національної гвардії – 55 чоловік

Державної прикордонної служби – 38 чоловік

Національної поліції – 1 людина.

А також шестеро цивільних, які були незаконно позбавлені волі росіянами.

Дякуємо всім, завдяки кому це стало можливим Президенту  України, голові Офісу Президента, офісу Омбудсмена, кожному та кожній, хто сприяв звільненню наших людей!

Слава Україні, слава нашим захисникам!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно нардеп Михайло Ананченко передав новоствореному підрозділу ППО на Сумщині три автомобілі. Позашляховики відповідають запитам захисників і суттєво посилять технічні можливості оборонців неба.