Мешканці Сумщини активно користуються програмою “єПідтримка” – Ігор Васильєв

Минув місяць відтоді, як держава у рамках програми «єПідтримка» почала виплачувати «президентську» тисячу за вакцинацію. Кіно, книги, білети в театр, залізничні квитки та абонементи на відвідування спортзалу – витрачання «ковідної» тисячі в самому розпалі.

«Пройшов місяць, і ми вже бачимо перші результати, – говорить народний депутат Україні Ігор Васильєв. – За цей період було вже виплачено півтора мільярди гривень на рахунки людей, які дійсно вакцинувалися».

Ті з сумчан, хто вже встиг скористатися послугою, говорять що витратили кошти на книги, театри й кіно, а також на абонементи до спортзалу.

А для декого це стало поштовхом подивитися по-новому на свою країну, адже, крім іншого, можна придбати залізничні квитки для подорожей.

Крім того,  вже  з 24 січня сфера виплати «ковідних» грошей дещо розшириться.

«Гарна новина ще в тому, що з 24 січня люди віком старше 60 років цю тисячу можуть використовувати і для придбання ліків. Робимо все можливе, щоб підтримати людей під час епідемії», – говорить Ігор Васильєв.

У Сумах старше покоління таким нововведенням задоволене, бо людям доводиться суттєву частину свого бюджету витрачати на ліки, і ця тисяча дійсно стає підтримкою.