Мерія Бови хоче зекономити на комунальній сфері Тростянця?

Тростянецька міська рада оголосила торги на утримання вулично-дорожньої мережі та зелених насаджень у місті. Про це повідомляє сайт Prozorro, пише azimuth.sumy.ua.

Йдеться про очищення тротуарів вулиць, скверів (площа 40-ї Армії, площа Шухляєва, меморіал «Недоспівана пісня»); парків (парк ім. Чайковського, прилегла територія до садиби Голіцина та «Круглого двору») та зон відпочинку (р. Боромля, урочище «Нескучне», «Сажалка», р. Ворскла, Гаївський сосновий бір) від сміття, а також дитячих майданчиків.

Разом із цим підрядник має очищати сніг у парках, скверах та в прилеглих територіях до садиби Голіцина та «Круглого Двору»А у вихідні та святкові дні під час снігопадів та ожиледиці прибиральники мають  прибути на робоче місце упродовж 20-30 хвилин із моменту погіршення погодних умов. 

За такі послуги чиновники готові заплатити лише 180 тисяч гривень.

 

Цікаво, чи знайдуться бажаючі виконати такий обсяг робіт за заявлені кошти? Чи можливо підряд отримає «своє» підприємство, на якість виконання робіт якого мерія Бови закриватиме очі, бо має на меті зовсім інші цілі?..