Мер Тростянця Юрій Бова продовжує затягувати судовий процес у справі, де його звинувачують у корупції

Мер Тростянецької ОТГ Юрій Бова, який постійно вигадував причини своєї неявки до суду, таки прийшов на одне із засідань, аби попросити часу для дослідежння матеріалів справи, де його звинувачують у корупції.

“Слідчі, які складали протоколи, не допитали жодного свідка ні з міської ради, ні тих, хто подавав чи публікував оголошення, ні мене особисто, ні тих, хто укладав угоди… Треба ознайомитися з усіма матеріалами справи. Це повина зробити професійна людина, яка фахово займається адвокатською діяльністю. Він зробить необхідні клопотання, які допоможуть встановити істину у цій справі”, – пояснив Бова.

Щодо ігнорування судових засідань, то це, звичайно, – прикра випадковість. Виявилося, що Юрій Бова отримував не усі повідомлення про засідання. Наприклад, про останнє, яке відбулося сьогодні, 14 вересня, він начебто дізнався випадково з Інтернету.

У підсумку клопатання міського голови Тростянецької ОТГ таки задовільнили, аби не порушувати його права й призначили наступне засідання на 18 вересня.

Цікаво, що ж наступного разу вигадає Юрій Бова, аби затянути судовий процес. До виборів ще багато часу і йому доведеться добряче постаратися, аби не отримати клеймо головного корупціонера Тростянця. Але все таємне рано чи пізно стає явним.