Мер Конотопа облив нардепа від “Слуги народу” водою під час засідання міськради

Народний депутат Олександр Качура вказав меру Конотопа Артему Семеніхіну на низку серйозних проблем міста, зокрема, з поганою очисткою води.

Мер міста Конотоп Сумської області Артем Семеніхін облив народного депутата від партії “Слуга народу” Олександра Качура водою. Пляшку з водою на засідання міської ради приніс сам народний депутат, щоб звернути увагу місцевої влади на незадовільну очистку води водоканалом міста.

Про це повідомляє кореспондент Delo.ua з місця подій.

Виступаючи на засіданні, представник фракції “Слуга народу” у Верховній Раді заявив, що зараз в Конотопі існує чимало проблем. За словами Олександра Качури, в місті закриваються підприємства, зокрема, м’ясокомбінат і молокозавод, а місцевий хлібозавод знаходиться в поганому стані.

“Чому депутати до вас звертаються, а ви не вирішуєте ці питання? Блокуєте рішення, коли зі зверненням приходять представники партії” Слуга народу “? – запитав Качура у Семеніхіна. Після цього нардеп поставив перед ним півтораметрову пляшку з каламутною рідиною, яку, за його словами, набрали з крана в Конотопі.

У відповідь мер Артем Семеніхін розповів, що невелике містечко Тростянець отримало 300 млн грн з держбюджету на будівництво спорткомплексу, у той час як Конотопу народні обранці кошти на, зокрема, водопровід, виділяти не поспішають. Після чого заявив, що “депутат перегрівся” і “його треба освятити місцевої святою водою”.

У результаті невеликої бійки, втім, більше “постраждав” сам ініціатор: велика частина води вилилася на білу сорочку мера.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мер Конотопа Артем Семеніхін скористався службовим становищем, аби за бюджетний рахунок влаштувати власну дитину на відпочинок у дитячий табір, маючи при цьому мільйонні статки.