Мер Бова проти матеріальної підтримки молодих батьків?

Міський голова Тростянця Юрій Бова розмістив у Фейсбуці пост із критикою ініціативи Кабміну, якій зраділи тисячі батьків на Сумщині.

Зокрема у ньому йдеться про те, що вже з початку вересня замість пакета для новонародженого батьки отримуватимуть грошову компенсацію в розмірі 5 тисяч гривень. І що начебто, тепер для оформлення картки, на яку будуть зараховані ці кошти, потрібно витратити купу часу і сил, що вводить в оману людей. Бо збирається стандартний пакет документів – той, що і для отримання допомоги при народженні дитини.

Схоже, автор посту забув написати, що завдяки новій ініціативі у батьків нарешті є право обирати те, що дійсно є необхідним у перші місяці після появи на світ маля. Бо, як показав час, у батьків, зокрема і на Сумщині, було багато нарікань на якість бебі-боксів, на їх наповнення. І що багато родин взагалі не користувалися цими речами. Але це, звісно, нікого не хвилює.

До речі, ні для кого не секрет, що на закупівлі «пакетів малюка», яка розпочалася у 2018 році, можна провертати грошові оборудки. А тепер все накрилось. То, можливо, мер Тростянця Бова переживає за свої інтереси, раз публікує такі пости?..