Мер Бова готує розважальні заходи, незважаючи на небезпеку пандемії коронавірусу

Жителі Тростянця обурені: попри небезпеку коронавірусної інфекції, міська влада спокійно готує масові гуляння до Дня міста.

Про це у Фейсбуці написала Ніна Свєтаєва.

«У Тростянці Сумської області в райраді і дитячому садку захворіли на ковід. При цьому на вихідних намічаються гуляння – День міста. У лікарнях за свої кошти лікуються з ковід. Так ковід існує? Чи владі закони не писані, і безпека ні до чого? У дитсадку діти у групі грають, а людина в скафандрі робить дезінфекцію. На відео знімали, я думаю, можливо вистачить сміливості, опублікують у соцмережах», – йдеться у її дописі.

Ситуація з коронавірусом на Сумщині набирає загрозливих обертів. Все більше нових випадків фіксують наші медики. Тож таке нехтування ситуацією – влаштування масових заходів у Тростянці – може обернутися трагедією та черговим всплеском хвороби.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо, що мер Тростянецької ОТГ Юрій Бова знаходиться нібито на самоізоляції через контакт із хворим на COVID-19. При цьому кількома днями раніше він відвідував низку заходів за участю значної кількості людей.
Нині жодних заяв щодо самоізоляції чи контакту із «коронавірусним» хворим Юрій Бова поки не робив.