Менеджер RGM group Тетяна Гончаренко: «Я дійсно відчуваю себе корисною, і це мотивує мене працювати у цій сфері»

«Вітаю, мене звати Тетяна, чим я  можу Вам допомогти?». Такими словами зустрічає клієнта в іншому кінці слухавки Тетяна Гончаренко –  менеджер з продажів компанії RGM group. Робота дівчини сповнена новими знайомствами та історіями.

Якщо ви чули дзвінкий сміх у відділі продажів – це наша Таня. Тетяна працює у компанії із 2009 року, і саме на її  очах компанія набирала потужностей та розширювала свої виробничі можливості. Саме у цій компанії Таня навчилася продавати тонни щебеню та піску, розбиратися у всіх марках товарного бетону, консультувати замовників щодо асфальтобетонних сумішей та оперативно відвантажувати залізобетонну продукцію виробництва “Сумимостобуд”.

«Робота нашої компанії прикрашає Сумщину. Ми відчуваємо це, коли йдемо доглянутими та охайними тротуарами, подорожуємо країною рівними дорогами, або єднаємося з близькими по іншу сторону мосту, який безпечно збудували наші майстри. Для когось це буденність і він навіть не звертає уваги, але його життя – комфортне і впевнене. Я частина цієї компанії, і я щаслива.

Моя розмова з клієнтом починається питанням: «Чим я можу бути Вам корисною?», і це не формальність, це суть моєї роботи, мій принцип. Мені потрібно чітко виявити потребу людини і якомога швидше її задовольнити.

Часто буває, що людині потрібна продукція «на вчора», і це цілком нормально у сфері будівництва, адже деяка робота не припиняється ні на секунду. Моє завдання – швидко спланувати свої дії і дії моїх колег і надати усе необхідне.

Я дійсно відчуваю себе корисною, і це мотивує мене працювати у сфері дорожнього будівництва вже понад 10 років», – говорить Тетяна.

Вона – перфекціоніст. У її роботі в RGM group все має бути бездоганно і злагоджено, відповідати всім домовленостям. І цьому вона навчає новеньких спеціалістів, які щойно вирішили пов’язати своє життя зі сферою продажів.

«Я так звикла працювати, і це моя формула успіху. Це місце, цю компанію, цю посаду я щиро люблю від першого свого робочого дня. На початку було складно – довелося розібратися зі специфікою дорожньо-будівельної сфери, досвіду у якій в мене не було. Але це, як з поганими дорогами, які відремонтували – ти щодня ходиш по них і отримуєш задоволення, не замислюючись над тим, які вибоїни були тут кілька років тому. Головне – ловити себе на цьому задоволенні і примножувати його».